Webinar - WRAP: werken aan welbevinden in een transdiagnostische groep

Werken aan welbevinden in een groep, begeleid door geschoolde ervaringsdeskundigen - het kan met WRAP. Wat en voor wie is dat? Hoe kan dit een aanvulling zijn op jouw behandeling? En welk aanbod is er bij jou in de buurt? Kom voor antwoord op deze en meer vragen naar onze gratis (interactieve) webinar over WRAP. Meld je nu aan!

  • Wanneer?

    22 juni 2023
  • Hoe laat?

    16:00 – 17:00 uur

Welness Act Reovery Plan (WRAP) is een zelfhulpinstrument aangeboden door geschoolde ervaringsdeskundigen dat naast professionele zorg bijdraagt aan meer welbevinden, zelfzorg en eigen regie bij psychische en lichamelijke problemen. Het is een persoonlijk plan van de deelnemer zelf en geen behandelplan. WRAP en behandeling kunnen elkaar wel aanvullen en versterken.

Aanmelden

Het webinar vindt plaats via Zoom. Deelnemen? Meld je gratis aan via het aanmeldformulier en je krijgt de link om deel te nemen toegestuurd.

Meer weten?

Wil je alvast wat meer informatie over WRAP? We interviewden Dienke Boertien (projectmanager herstelondersteuning en ervaringsdeskundigheid bij Kenniscentrum Phrenos) en Dylan Peters (WRAP facilitator bij Lister GGZ) over dit aanbod van zelfhulp in groepsverband. Lees het artikel en bekijk de video over WRAP op KiBG Kennisnet >