Webinar - Transdiagnostische ACT-groep: opzet en uitvoering

Het opzetten en geven van een transdiagnostische Acceptance en Commitment (ACT) groep - hoe doe je dat? In deze webinar nemen Dieke Couwenberg en Larisa Laanbroek (beiden GZ-psycholoog bij Centiv) je hierin mee. Meld je nu aan!

  • Wanneer?

    16 mei 2023
  • Hoe laat?

    09:00 – 10:00 uur

De groep die Dieke en Larisa binnen Centiv geven is deels gebaseerd op bestaande protocollen en deels gaan zij procesgericht te werk. In de webinar staan ze stil bij de in- en exclusiecriteria voor een dergelijke groep en waar je tegenaan kan lopen. En omdat ACT zo ervaringsgericht is zullen zij niet alleen praten, maar juist ook met deelnemers gaan doen en ervaren!

Aanmelden

Het webinar zal plaatsvinden via Zoom. Deelnemen? Meld je gratis aan via het aanmeldformulier en je krijgt de link om deel te nemen toegestuurd.

Dieke en Larisa nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het webinar:

“Wij zijn als GZ-psychologen werkzaam binnen Centiv, een organisatie voor BGGZ, op locatie Eindhoven. We zijn beiden tevens opgeleid in ACT, Acceptance and Commitment Therapy en we zijn hier erg enthousiast over."

"ACT tracht met mildheid en een meer accepterende houding te kijken naar de obstakels die we tegen kunnen komen in het leven zodat er op die manier ook (weer) ruimte ontstaat voor datgene wat echt belangrijk is in iemands leven. Deze houding (en bijpassende oefeningen en metaforen) passen we ook geregeld toe op ons eigen leven."

"ACT is een ervaringsgerichte therapie; dus niet alleen praten over, maar vooral ook doen en ervaren! We hopen jullie binnenkort (online) te zien."

Larisa Laanbroek
Larisa Laanbroek
GZ-psycholoog - Centiv
Dieke Couwenberg
Dieke Couwenberg
GZ-psycholoog - Centiv