Spiegelbijeenkomst: OVB's en eHealth

Keurmerkdragers gaan met elkaar in gesprek over de inzichten en vraagstukken die voortkomen uit de spiegelrapportage. Het thema op 17 mei: Invloed van Onvolledige Behandeltrajecten en E-Health.

  • Wanneer?

    17 Mei 2021
  • Hoe laat?

    12:00 – 13:00 uur

Reflecteren, leren en verbeteren is een belangrijk thema binnen het Keurmerk. Dit ondersteunen we met de spiegelrapportages en de individuele gesprekken over de inzichten. Keurmerkdragers die dat willen zetten hier tijdens spiegelbijeenkomsten een volgende stap in: ze gaan met elkaar inhoudelijk in gesprek over de inzichten en vraagstukken die voortkomen uit de spiegelrapportage.

Er staat per spiegelbijeenkomst één thema centraal - op 17 mei is dat: Invloed van Onvolledige behandeltrajecten en eHealth.

Deelname

Keurmerkdragers ontvangen een persoonlijke uitnodiging per e-mail met meer informatie en instructies over het aanmelden.

 


Spiegelbijeenkomst: Kracht van kortdurend

Keurmerkdragers gaan met elkaar in gesprek over de inzichten en vraagstukken die voortkomen uit de spiegelrapportage. Het thema op 20 mei: de kracht van kortdurend behandelen en afsluiten.

Bekijk bijeenkomst

Spiegelbijeenkomst: Op- en afschalen

Keurmerkdragers gaan met elkaar in gesprek over de inzichten en vraagstukken die voortkomen uit de spiegelrapportage. Het thema op 25 mei: Kansen bij op- en afschalen

Bekijk bijeenkomst