ROM project - Keurmerkdragers gezocht!

De meest optimale kwaliteit van zorg kunnen bieden, is dat niet waar we allemaal naar streven? Inzicht in je eigen handelen én inzicht in de uitkomsten daarvan is hierbij essentieel. Ben jij al goed bezig met leren en verbeteren binnen je eigen organisatie en ben je nieuwsgierig wat er nog meer te leren valt? Dan is deelname aan ons ROM-project echt iets voor jou!

Je inspanningen worden beloond!

Sinds dit jaar maken Stichting KiBG en InfinitCare het samen mogelijk om je ROM uitkomstmaten toe te voegen in je KiBG-spiegelrapportage wat nu nog meer waardevolle inzichten oplevert. Daarnaast is het ROM-project gekoppeld aan een lerend netwerk waarmee je door deelname voldoet aan de eisen in het kwaliteitsstatuut. Daarnaast geef je invulling aan verschillende onderdelen van het Keurmerk Kortdurend Generalistische GGZ: dit betekent concreet dat delen van de normen al voor ingevuld zijn in je zelfevaluatie en dat scheelt tijd! Last but not least: als je nu deelneemt aan het ROM-project biedt KiBG je een vergoeding van €960,- voor de uren die je besteedt aan het ROM-project!

Wat moet je daarvoor doen?

  • Meld je vóór 1 december 2022 aan bij het InfinitCare Portaal
  • Vóór 24 december is alles ingericht om de ROM data aan te leveren bij het InfinitCare Portaal. Uiteraard ondersteunen wij je daarbij.
  • Lever je ROM uitkomsten aan (minimaal 2 keer per jaar)
  • Neem in 2023 minimaal 2 keer per jaar deel aan bijeenkomsten van het lerend netwerk ROM uitkomstmaten in je spiegelrapportage. Hierbij wordt een actieve en open houding van elke deelnemer verwacht.

Meer informatie over het aanmeldproces vind je onderaan deze pagina.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je er op tijd erbij bent.