Reminder: zelfevaluatie invullen voor 31 januari

06-01-2022

Dit jaar hebben 391 zorgaanbieders en 2 netwerkorganisaties de zelfevaluatie ontvangen. Zij konden vanaf 1 november 2021 aan de slag. Zij hebben tot uiterlijk 31 januari 2022 de tijd om de zelfevaluatie in te vullen en op te sturen.

Zorgaanbieders tonen in de zelfevaluatie aan dat zij invulling geven aan alle normen van het Keurmerk. Het gaat om belangrijke aspecten die horen bij tijdige zorg en samen beslissen, generalistisch handelen en transparantie. Bovendien laten keurmerkdragers zien bovengemiddeld zelfkritisch te zijn, waarbij zo pro-actief hun kennis en ervaring delen met andere partijen in en om de GGZ.

Uitslag zelfevaluatie

Iedereen ontvangt op 16 februari de uitslag van de zelfevaluatie. Ben je dan nog niet gekwalificeerd? Je ontvangt een Keurmerkrapportage waarin staat wat je nog moet doen. Je kan de zelfevaluatie daarna één keer aanpassen (tot 31 maart 2022).

Aan de slag – raadpleeg de Keurmerkwijzer!

Tot nu toe hebben we 72 zelfevaluaties ontvangen. Ben jij nog niet begonnen aan de zelfevaluatie? Zorg ervoor dat je op tijd begint en je verdiept in de normen en vragen. Alle normen, vragen en bijbehorende informatie is terug te vinden in de Keurmerkwijzer. Hier staan ook per norm de meest gestelde vragen vermeld.