Reminder: zelfevaluatie invullen voor 31 januari

13-01-2021

Dit jaar hebben 390 zorgaanbieders en 2 netwerkorganisaties de zelfevaluatie ontvangen. Keurmerkdragers konden vanaf 15 december 2020 aan de slag. Zij hebben tot uiterlijk 31 januari 2021 de tijd om de zelfevaluatie in te vullen en op te sturen.

Zorgaanbieders tonen in de zelfevaluatie aan dat zij invulling geven aan alle normen van het Keurmerk. Het gaat om belangrijke aspecten die horen bij tijdige zorg en samen beslissen, generalistisch handelen en transparantie. Bovendien laten keurmerkdragers zien bovengemiddeld zelfkritisch te zijn, waarbij ze pro-actief hun kennis en ervaring delen met andere partijen in en om de Basis GGZ.

Uitslag zelfevaluatie

Iedereen ontvangt op 16 februari de uitslag van de zelfevaluatie. Nog niet gekwalificeerd? Je ontvangt een Keurmerkrapportage waarin staat wat je nog moet doen. Je kan de zelfevaluatie daarna één keer aanpassen (tot 31 maart 2021).

Aan de slag – raadpleeg de Keurmerkwijzer!

Tot nu toe hebben we 67 zelfevaluaties ontvangen. Ben jij nog niet begonnen aan de zelfevaluatie? Zorg ervoor dat je op tijd begint en je verdiept in de normen en vragen. Alle normen, vragen en bijbehorende informatie is terug te vinden in de Keurmerkwijzer. Hier staan ook per norm de meest gestelde vragen vermeld.

Elke dinsdag en donderdag: sparren met andere keurmerkdragers

Wil je tijdens het kwalificatieproces sparren met andere keurmerkdragers? Over de thema’s binnen het Keurmerk of over de vragen in de zelfevaluatie? In januari kan je iedere dinsdag (12:30 t/m 13:00) en donderdag (17:00 t/m 17:30) sparren met andere keurmerkdragers. Tijdens deze dialoog bijeenkomsten via Zoom is er de gelegenheid om vragen aan elkaar te stellen.

Dialoog bijeenkomst Keurmerk 2021

Sparren met andere keurmerkdragers? Schuif elke dinsdag om 12:30 en donderdag om 17:00 aan via Zoom. Aanmelden is niet nodig!