Projectleider gezocht!

07-03-2023

Wil jij zorgen dat er meer inzicht komt in kortdurende generalistische GGZ, voor GGZ-aanbieders en op landelijk niveau? Kun jij zorgaanbieders ondersteunen in het leren en verbeteren op basis van data? En wil jij werken een klein en gedreven team? Wij zoeken jou!

Wat je dan precies gaat doen binnen deze functie?
In elk geval dit:

  • De KiBG Spiegelrapportage komt onder jouw hoede. Welke nieuwe datastromen kunnen we inrichten om inzichten te verrijken en versterken? En hoe behouden en beheren we de data die we al krijgen? Met passie help je GGZ-aanbieders de inzichten te interpreteren en te gebruiken om te leren en verbeteren.
  • Je ondersteunt POS!TION, de alliantie van wetenschappers in Nederland die onderzoek doen naar kortdurend generalistisch behandelen. 

Daarnaast ben je ‘gewoon’ een allround projectleider die graag zijn of haar steentje bijdraagt waar dat kan. Je denkt mee, adviseert, verzint, start op, structureert, mobiliseert, et cetera.

Meer informatie & solliciteren

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over de taken van deze projectleider en de eigenschappen van de persoon die wij zoeken vind je in onderstaande vacaturetekst. Sparren? Vragen? Solliciteren? Bel of mail Eline: eline.meijer@kibg.nl, 06 – 1714 6565.