Vacature: Projectleider Keurmerk

23-12-2021

Wil jij bouwen aan het kwaliteitsnetwerk van de generalistische kortdurende GGZ? Wil jij samenwerken met GGZ-aanbieders, beleidsmakers en zorgverzekeraars? Wil jij werken in een klein, gedreven én leuk team? Dan zoeken wij jou!

Jij hebt de drive om met het Keurmerk vooruitstrevende partijen in het veld aan elkaar te verbinden, om zo daadkrachtig samen te werken aan de kwaliteit van kortdurende generalistische GGZ. Verbinden; dat is waar jij voor gaat. Je voedt en leidt de inhoudelijke dialoog. Je verstevigt en onderhoudt daartoe het Keurmerk en de contacten die Stichting KiBG daarover voert met zorgaanbieders, zorgverzekeraars, cliëntenorganisaties, overheid en beroepsverenigingen. Je zorgt dat het netwerk tússen deze partijen blijft groeien in omvang en kracht.

Meer informatie & solliciteren

Nieuwsgierig geworden? Meer weten informatie over de taken van deze projectleider en de eigenschappen van de persoon die wij zoeken vind je in onderstaande vacaturetekst. Sparren? Vragen? Solliciteren (uiterlijk 31 januari 2022)? Bel of mail Eline: eline.meijer@kibg.nl, 06 – 1714 6565.