Online sessie op 29 mei – met o.a.: online EMDR

18-05-2020

Op vrijdag 29 mei om 13:00 uur is de volgende online kennissessie. Dit keer schuift er een expert aan: Sara Helmink werkt al drie jaar met online EMDR en deelt hierover haar ervaringen en tips. Daarnaast is er ruimte voor het gesprek over andere onderwerpen.

Ook meepraten of luisteren?

Op vrijdag 29 mei is de online kennissessie, vanaf 13:00 uur via Zoom.

In de vorige sessie op vrijdag 1 mei gingen behandelaren van de basis GGZ in gesprek over onder meer beeldbellen en online behandelen, programma’s voor beeldbellen, inrichting van de praktijk op de 1.5 meter maatschappij, afnemende verwijzingen en samenwerking met de huisarts, volhouden van beeldbellen en online EMDR.

Een greep uit de tips: laat de huisarts weten dat je nog altijd cliënten behandelt en dat de wachtlijst is verminderd. Op deze manier neem je werk uit handen van de huisarts en bouw je een goede relatie op. En laat bijvoorbeeld elke behandelaar 10 minuten na de andere behandelaar beginnen zodat de wachtkamerdrukte beter wordt verspreid.

Veel vragen over online EMDR

Afgelopen twee sessies waren er veel vragen over online EMDR. Daarom hebben wij voor de volgende online sessie Sara Helmink uitgenodigd. Sara werkt nu drie jaar vanuit Valencia en doet dit sinds een half jaar 100% digitaal. Sara werkt drie jaar met online EMDR en heeft veel ervaring. Ze heeft goede tips over wat wel en wat niet werkt die ze graag deelt tijdens de derde sessie.

Volgende sessie: vrijdag 29 mei, 13:00 uur

De volgende online sessie staat gepland op vrijdag 29 mei om 13.00 uur. Sluit vooral aan om mee te praten of te luisteren!

Online EMDR is dus één van de onderwerpen tijdens deze sessie. Wil jij het (ook) over een ander onderwerp hebben? Geef dat bij je aanmelding aan. Aanmelden doe je via: www.kibg.nl/onlinesessie.