Online kennissessie over groepsbehandelingen (16 april)

15-03-2021

Vanaf april organiseren we weer online kennissessies. Waarover? Dat bepaalden onze Keurmerkdragers. We vroegen in de zelfevaluatie: waarover wil jij leren? En welke expertise kan jij delen? Met de input kunnen we nu volop aan de slag. Op 16 april is het onderwerp: (online) groepsbehandelingen in de Basis GGZ. Ben jij erbij?

Tijdens de kennissessies pakken Keurmerkdragers het podium om hun kennis en ervaring binnen de Basis GGZ te delen. Een mooie gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en van elkaar te leren.  Er staat steeds één onderwerp centraal. De eerstvolgende kennissessie gaat over groepsbehandelingen binnen de Basis GGZ.

Wanneer: 16 April, 13:00 – 14:00 uur

Thema: (Online) Groepsbehandelingen in de Basis GGZ

Groepsbehandelingen in de Basis GGZ – kan dat? Heeft het toegevoegde waarde en voor wie? Hoe doe je dat in tijden van Corona – online? Op 16 april delen Keurmerkdragers die hier ervaring mee hebben hun verhaal. Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Meld je nu aan!

Wil jij je ervaring delen of juist vragen stellen over groepsbehandelingen in de Basis GGZ? Praat of luister mee op 16 april!

Volgende kennissessies: stay tuned!

De komende tijd organiseren we (bijna) elke maand een kennissessie. In mei gaan we het hebben over kortdurend behandelen en tijdig afronden. In juni staat Virtual Reality centraal. Benieuwd naar de exacte data en tijden? En naar de volgende onderwerpen? Hou de nieuwsbrief en onze website in de gaten!