Nieuwe website ondersteunt missie Stichting KiBG

14-04-2020

Mooie voorbeelden uit de Basis GGZ, overzichtelijke informatie over het Keurmerk en ruimte voor informatie en inzichten over kortdurend behandelen – je vindt het op onze nieuwe website. En ook de nieuwsbrief staken we in een nieuw jasje.

Sinds de oprichting in 2015 heeft Stichting KiBG haar activiteiten behoorlijk verbreed. Het Keurmerk Basis GGZ bleek een middel om de kracht van kortdurend generalistisch behandelen zichtbaar te maken en om partijen uit te dagen samen verder te komen. We scherpten onze Missie & Visie aan en ontwikkelden een website die deze ondersteunt.

Informatie en inspiratie

Op de nieuwe website kunnen we goede voorbeelden uit de Basis GGZ beter onder de aandacht brengen. Je vindt deze inspiratie bij Uit de praktijk en op de homepagina. Informatie over het Keurmerk Basis GGZ? Ook die kan je nog steeds makkelijk vinden. Bovendien zie je nu snel andere relevante informatie, over bijvoorbeeld de spiegelrapportages of het Gouden randje.

Bijeenkomsten hebben nu ook een duidelijke eigen plek – hopelijk kunnen we over een tijdje ook weer leuke fysieke bijeenkomsten organiseren voor kennisdeling. Het onderdeel De Basis GGZ biedt ruimte voor meer informatie en inzichten over het specialisme kortdurend generalistisch behandelen.

Suggesties? Laat het ons weten!

We gaan de website het komende jaar nog verder verbeteren en aanvullen. Heb je suggesties? Zie je een foutje? We horen het graag.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Stuur ze ons gemakkelijk via het contactformulier. Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen op je bericht te reageren.