Let op: laatste week zelfevaluatie (deadline 31 januari)

25-01-2021

Heb jij de zelfevaluatie voor jouw organisatie al ingestuurd? Dat kan nog t/m 31 januari. Als het niet lukt nu op alle punten een toereikende toelichting te geven, is er daarna nog t/m 31 maart de tijd om aanvullingen en aanpassingen te doen met behulp van de keurmerkrapportage.

We hebben er begrip voor dat je op dit moment wellicht minder tijd en/of aandacht voor de zelfevaluatie hebt, in verband met de coronamaatregelen. Toch wordt de deadline voor het indienen van een (eerste) zelfevaluatie niet uitgesteld en vragen we je om uiterlijk 31 januari een eerste poging in te sturen. Ontbreekt de tijd om deze eerste zelfevaluatie helemaal goed in te vullen? Dan is er altijd nog de herkwalificatie: je kan t/m 31 maart 2021 aanpassingen en aanvullingen doen.

In de keurmerkrapportage die je op 16 februari ontvangt naar aanleiding van je eerste poging krijg je gerichte feedback op de (al ingevulde) toelichtingen – dit helpt bij het doorlopen van de herkwalificatie.

Aan de slag – raadpleeg de Keurmerkwijzer!

Alle normen, vragen en bijbehorende informatie zijn terug te vinden in de Keurmerkwijzer. Hier staan ook per norm de meest gestelde vragen vermeld.

Dinsdag en donderdag: sparren met andere keurmerkdragers

Schuif aankomende dinsdag (12:30 t/m 13:00) en donderdag (17:00 t/m 17:30) aan bij de dialoog bijeenkomst via Zoom en help elkaar verder met de zelfevaluatie.