Keurmerkbijeenkomst

De kwalificatieperiode voor 2024 is niet afgerond, maar achter de schermen wordt druk nagedacht over het Keurmerk 2025. Stichting KiBG kijkt jaarlijks waar inhoudelijke vervolgstappen nodig zijn. Zijn er relevante ontwikkelingen in de zorg gaande? Zijn alle kwalificatiecriteria nog vooruitstrevend genoeg? Deze vragen beantwoorden we graag met jou. 

We willen dit keer in ieder geval de onderwerpen ‘kortdurende monodisciplinaire GGZ’ en ‘kennis delen’ bespreken, aan de hand van vragen als: Wat is kortdurende zorg in de monodisciplinaire setting? In hoeverre sluit het Keurmerk hierop aan? En hoe kan er op inspirerende wijze in het Keurmerk worden ingezet op kennis delen? Meepraten? We ontmoeten je graag op vrijdag 22 maart  van 14 tot 17uur met aansluitend een netwerkborrel (Locatie: Utrecht, Bar Beton). 

Wat levert het je op?
Deze inspirerende bijeenkomst is dé kans om mee te praten over en invloed uit te oefenen op de inhoud van het Keurmerk, samen met andere GGZ-aanbieders. Tijdens de bijeenkomst is er vanaf 17uur - na het inhoudelijke deel - de gelegenheid om kennis uit te wisselen onder het genot van een klein hapje en drankje. 

Aanmelden

Denk jij met ons mee over de ontwikkeling van het Keurmerk?