Kenniscafé, 15 september: kom naar de BibberBar!

Georganiseerd door de ADF stichting

Neem plaats aan de (digitale) BibberBar op donderdag 15 september van 16.30-17.30 uur! Ervaar zelf deze vorm van lotgenotencontact en de toegevoegde waarde hiervan voor jouw cliënten.

De BibberBar wordt wekelijks georganiseerd door de Angst, Dwang en Fobie Stichting (ADF Stichting) voor mensen die last hebben van angst, dwang, paniek of depressie. Speciaal voor Keurmerkdragers verzorgt de ADF Stichting een aangepaste editie van de BibberBar tijdens ons maandelijkse KiBG Kenniscafé.

Meld je aan

Kom naar het KiBG-Kenniscafé en ervaar de BibberBar!Datum: donderdag 15 september

Tijd: 16.30 -17.30u

Locatie: online

Tijdens het uur stelt de host een vraag. Iedereen mag antwoorden (maar dat hoeft niet). De host gaat in gesprek met de mensen die de vraag kort willen beantwoorden en de rest luistert - je reageert niet op elkaar, écht luisteren staat centraal. Later praat je in kleine groepjes met elkaar over een vraag die eerder is gesteld; dan luister je ook naar elkaar, maar mag je ook reageren (dat hoeft niet).

In deze speciale editie worden de vragen en onderwerpen aangepast op de doelgroep: GGZ-professionals (van behandelaar tot beleidsmaker). En het is niet alleen maar serieus, er wordt ook gelachen!

Schuif jij ook aan? Meld je dan aan via de link hierboven. Voor Keurmerkdragers is de bijeenkomst gratis.


Over het KiBG Kenniscafé

Iedere 3e donderdag van de maand organiseert Stichting KiBG een KiBG Kenniscafé voor Keurmerkdragers; een laagdrempelige manier om met andere professionals te netwerken, kennis uit te wisselen en te sparren over actuele thema's. Iedere maand staat er een ander thema centraal.