Inspirerend voorbeeld? Pak het podium!

Heb jij een mooi voorbeeld van hoe jouw organisatie werkt aan Tijdige zorg en samen beslissen (norm 1), Generalistisch handelen (norm 2) of Continu reflecteren, leren en verbeteren (norm 4)? Stichting KiBG organiseert bijeenkomsten voor dialoog over deze thema's en normen. We nodigen je graag uit om hier een presentatie te geven. Je verzorgt hiermee een inspirerende aftrap van de bijeenkomst en vinkt norm 6 (Kennis delen) ook alvast af!

Lees hieronder meer over de bijeenkomsten. Als je een presentatie geeft tijdens een van de bijeenkomsten, hoef je in de zelfevaluatie geen toelichting meer te geven bij norm 6 (Kennis delen). Geef in het aanmeldformulier aan dat en wat je wil presenteren, dan nemen wij contact met je op.

Keurmerk dialoog

Om de dialoog over de thema's van het keurmerk te bevorderen zetten we tijdens drie bijeenkomsten het thema van één keurmerknorm centraal staat (norm 1, norm 2 en norm 4). Je kan ervaringen delen en van anderen leren. En je krijgt meer inzicht in hoe je / jouw organisatie invulling geeft of kan geven aan de betreffende norm.

Dit levert kennis, inspiratie en contacten vanuit en met andere GBGGZ-aanbieders op. Daarnaast is het na deze bijeenkomst voor deelnemers duidelijk of de eigen organisatie reeds aan de norm voldoet en wat je hierover toe kan lichten in de zelfevaluatie. Of: wat je nog moet doen om aan de norm te kunnen voldoen.

Waar en wanneer?         

De bijeenkomsten zijn op:

  • 06 november (vrijdag), 10:00-11:30  -  Tijdige zorg en samen beslissen
  • 16 november (maandag), 15:00-16:30  -  Generalistisch handelen
  • 08 december (dinsdag), 15:00-16:30  - Continu reflecteren, leren en verbeteren

 
Waar? Online via ZOOM
Aanmelden: www.kibg.nl/dialoog