Goede gesprekken over ‘een half jaar met corona’

Op vrijdag 21 augustus gingen we in gesprek over het afgelopen half jaar en de tijd die komen gaat: wat is de invloed van corona op de Basis GGZ? Ongeveer 12 deelnemers gingen met elkaar in gesprek en wisselden kennis en informatie uit.

Tijdens de online kennissessie werd gesproken over de behandeling van corona gerelateerde klachten, (ex)-coronapatiënten en zorgmedewerkers. Maar ook over blended behandelen en behandelen op 1,5 meter afstand. Tijdens de online sessie wordt ook duidelijk dat iedereen de invloed van corona anders ervaart. Een belangrijk thema voor behandelaren is hoe zij ervoor kunnen waken dat er geen coronabesmettingen in de praktijk plaatsvinden. En welke impact heeft dit op het privéleven van een behandelaar?

Deelnemers geven aan dat het goed is om elkaar tijdens een online sessie te kunnen spreken. Vooral in deze tijden, waar weinig bijeenkomsten plaatsvinden om te sparren met andere behandelaren.

Volgende sessie: inzet smartwatch tijdens behandeling

De volgende online sessie staat gepland op vrijdag 2 oktober om 13:00 uur. Tijdens deze sessie zal Dennis Prinsen vertellen hoe hij de smartwatch inzet tijdens de behandeling. Sluit vooral aan om mee te praten of te luisteren. Alvast weten hoe Dennis slimme horloges inzet? Lees het hier.