Even voorstellen: Irene Schimmel

22-09-2022
Irene

Hoi allemaal.

Ik ben Irene Schimmel, 35 jaar, en de nieuwste aanwinst van Stichting KiBG. Na een heerlijke vakantie (zie foto ;) ) ben ik op 5 september gestart als projectleider kennisdeling. Hiervoor heb ik jaren zelf als behandelaar gewerkt, dus ken ik de fijne kneepjes van het vak. 

Een mooi vak, maar voor mij lonkte toch een ander soort uitdaging. Al langere tijd deed ik ook binnen mijn werk als therapeut beleidswerk en recruitment. Uiteindelijk besloten de sprong in het diepe te wagen en het behandelen (voorlopig) achter mij te laten en mij via mijn functie bij KiBG op een andere manier, samen met mijn enthousiaste team, in te zetten voor de (kortdurende) GGZ en cliënten. 

Wanneer ik mij niet bezig houd met mijn werk vind je mij op de racefiets, wandelend in de natuur, genietend van muziek, aan het kokkerellen of gewoon heerlijk Bourgondisch aan het genieten van lekker eten en een goed glas wijn. 


Jullie zullen Irene ongetwijfeld tegenkomen tijdens onze bijeenkomsten. Wil je eerder in contact komen? Ze is bereikbaar via irene.schimmel@kibg.nl / 06-23 06 08 75