Eerste zelfevaluaties Keurmerk 2022 zijn binnen

19-11-2021

Sinds 1 november kunnen Keurmerkdragers aan de slag met het invullen van de zelfevaluatie. Dit jaar hebben 393 zorgaanbieders en 2 netwerkorganisaties de zelfevaluatie ontvangen. De eerste zelfevaluaties zijn al binnen en 20% van de keurmerkdragers zijn al aan de slag gegaan.

Zorgaanbieders die zich willen kwalificeren voor het Keurmerk 2022, krijgen hier tot 31 januari 2022 te tijd voor. Dit jaar is het kwalificatieproces één maand eerder gestart dan de voorgaande jaren. We zijn positief verrast over het aantal zelfevaluaties die we hebben ontvangen en het aantal zorgaanbieders die al aan de slag zijn met de digitale vragenlijst.

Webinar zelfevaluatie 2022 terugkijken

Ben jij een nieuwe zorgaanbieder of ga je voor het eerst aan de slag met de zelfevaluatie? 9 november was een webinar over hoe de zelfevaluatie en het kwalificatieproces eruit zien. Klik hier om het webinar terug te kijken.

Informatie & uitleg: de Keurmerkwijzer en nieuwsbrief

Ter voorbereiding en ondersteuning is er de Keurmerkwijzer 2022. In de Keurmerkwijzer vind je per norm de vragen die in de zelfevaluatie worden gesteld en aanvullende informatie. Je vindt de Keurmerkwijzer op: keurmerkwijzer.kibg.nl.

Daarnaast informeren wij keurmerkdragers over de verschillende normen en criteria; hoe geef je hier invulling aan? Waar kan je extra op letten? We bieden in een reeks berichten informatie en inspiratie.