Eerste spreker congres 2023 bekend

Op 8 juni 2023 vindt de vijfde editie van het KiBG congres plaats. 

De eerste spreker is Lammert Kamphuis!
Lammert is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven.

lammert

Op het KiBG congres neemt hij jullie mee in de filosofie voor vlammende zorgprofessionals. Hoe houdt de zorgprofessional het eigen vuurtje brandende? En hoe kan de filosofie helpen om dat aan te wakkeren? Tijdens deze interactieve keynote houdt filosoof Lammert Kamphuis een vurig pleidooi voor het gebruikmaken van filosofische oefeningen en technieken in je zelfzorg. Zo introduceert hij een denktechniek die je kan helpen uit je tunnelvisie te geraken. Hij daagt je uit om meer speelse elementen te integreren in je werk. En vanuit een de Griekse mythologie komt hij met een verfrissend advies om ontspannen om te gaan met hoge werkdruk. Laat je verrassen door deze aanstekelijke manier van filosoferen en ga met opgelaaid werkplezier weer aan de slag!  


Benieuwd welke sprekers nog meer op het podium staan? De komende periode werken we verder aan het programma en de aanmeldmogelijkheid wordt binnenkort opengesteld. Hou de website van het congres in de gaten.

Wil jij zelf een bijdrage leveren aan het congres? Neem contact met ons op via congres@kibg.nl