Dialoog Keurmerk 2021: Tijdige zorg en samen beslissen

Wil je als Keurmerkdrager goed voorbereid zijn op het Keurmerk Basis GGZ 2021 en de zelfevaluatie? En vind je het leuk om met andere vooruitstrevende GBGGZ-aanbieders te sparren? Wij organiseren bijeenkomsten om in dialoog te gaan met andere keurmerkdragers over thema’s binnen het Keurmerk. 

Datum: 6 november
Tijd: 10:00 - 11:30 uur

  • Wanneer?

    6 november 2020
  • Hoe laat?

    10:00 – 11:30 uur

Aanmelden dialoog via Zoom

Wil je ervaringen delen, van anderen leren of een presentatie geven? Meld je aan. 

Wat kan je verwachten?

Een inspirerende (digitale) bijeenkomst waar het thema van één keurmerknorm centraal staat. Je kan ervaringen delen en van anderen leren. En je krijgt meer inzicht in hoe je / jouw organisatie invulling geeft of kan geven aan de betreffende norm.

Er zijn drie bijeenkomsten over drie thema’s / normen: Tijdige zorg en samen beslissen (norm 1), Generalistisch handelen (norm 2) en Continu reflecteren, leren en verbeteren (norm 4).

Wanneer: 

  • Vrijdag 6 november, 10:00 - 11:30: Tijdige zorg en samen beslissen 
  • Maandag 16 november, 15:00 - 16:30: Generalistisch handelen
  • Dinsdag 8 december, 15:00 - 16:30: Continu reflecteren, leren en verbeteren

Inspirerend voorbeeld? Pak het podium (en vink norm 6 alvast af).

Heb jij een mooi voorbeeld van hoe jouw organisatie werkt aan (één van) bovengenoemde thema’s? We nodigen je graag uit om dit tijdens de bijeenkomst te presenteren. Je verzorgt hiermee een inspirerende aftrap van de bijeenkomst, waarmee je ook meteen laat zien invulling te geven aan norm 6 (Kennis delen) – die hoef je in de zelfevaluatie dan niet meer toe te lichten. Geef in het aanmeldformulier aan dat en wat je wil presenteren, dan nemen wij contact met je op.