Congres Basis GGZ ook ‘on demand’ beschikbaar

20-11-2020

Het is bijna zover: 26 november is het online Congres Basis GGZ. Heb jij je al aangemeld? Ook als je op de dag zelf niet (de hele tijd) digitaal aanwezig kan zijn is dat zinvol: alle sessies worden namelijk opgenomen en zijn daarna voor deelnemers ook ‘on demand’ beschikbaar.

Zowel de plenaire onderdelen als de werksessies worden opgenomen. Dat is dan weer het voordeel van een online congres: je kan alles (terug)kijken op een moment dat het jou uitkomt!

De toekomst van de Basis GGZ, EMDR, data & onderzoek en meer

Hoe ziet de toekomst van de Basis GGZ eruit? Wat is de visie van Staatssecretaris Paul Blokhuis op de Basis GGZ? Wat betekent het zorgprestatiemodel voor Basis GGZ? En wat kunnen we allemaal leren op het gebied van innoveren, de inzet van ervaringsdeskundigheid, PICS, EMDR, eHealth, data, enzovoorts? Bekijk het programma en kies welke sessie jij graag wil bijwonen.

Aanmelden kan nog!

Ben jij nog niet aangemeld voor het congres? Meld je aan en ervaar samen met andere zorgaanbieders dit online congres met diepgang én interactie op de thema’s. Ontmoet net zoals op locatie andere deelnemers in de online lobby en chat met die bekende die je tegenkomt. Tijdens de pauze is er ruimte om tijd voor jezelf te nemen, anderen te ontmoeten of informatie te krijgen over verschillende apps.

Achtergrond Congres Basis GGZ

Aanmelden

Bekijk het volledige programma en schrijf je in. Deelnemen kan al vanaf €11,85.