Congres Basis GGZ 2021 verplaatst naar 18 mei 2022

19-11-2021

Het Congres Basis GGZ 2021 dat stond gepland op 25 november aanstaande is gezien de situatie rondom Covid-19 verplaatst naar woensdag 18 mei 2022.

Gezien de situatie rondom Covid-19 vinden we het op dit moment niet passend of wenselijk om het congres door te laten gaan. Tijdens het congres staat verbinding en samenzijn centraal, wat onder deze omstandigheden lastiger is. We vinden het erg jammer en keken ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten en kennis ervaring met elkaar te delen. Het goede nieuws: we gaan vol enthousiasme voor een tweede kans op woensdag 18 mei.

Programma blijft hetzelfde

Keek je net als wij ook zo uit naar het programma en de inspirerende sprekers? Deze nemen wij gewoon mee naar 2022. Bijna alle sprekers hebben toegezegd dat zij er op 18 mei bij kunnen zijn. En wellicht komen daar nog inspirerende sprekers bij.

Jouw deelname is automatisch omgezet

We hopen uiteraard dat we je op woensdag 18 mei 2022 alsnog mogen verwelkomen – op locatie of online. Kan je er toch niet bij zijn? Op 15 november hebben deelnemers een mail ontvangen over het wijzigen of annuleren van de aanmelding. Via deze mail is het mogelijk om je aanmelding kosteloos te wijzigingen. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar: congres@kibg.nl.

Ben jij nog niet aangemeld?

Tijdens het congres belichten we onderwerpen waar jij als psycholoog direct mee aan de slag kan. Ga in masterclasses aan de slag met de Yucelmethode en ervaar Virtual Reality. Laat je bijpraten over de meest recente wetenschappelijke inzichten over leefstijl. Of leer hoe je met blended werken, oplossingsgerichte interventies en externaliserend taalgebruik de behandelsessies effectiever maakt. In verschillende sessies laat je je bijpraten en inspireren over thema's als de mens achter de diagnose en traumasensitief werken.

Bekijk het hele programma hier>

Aanmelden Congres Basis GGZ 2022

Heb jij je agenda al vrijgemaakt voor 18 mei? Meld je nu aan!

Op naar een mooi congres in 2022

Wij kijken uit naar het voorjaar 2022 en hopen elkaar weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten op 18 mei. Met een mooi programma, inspirerende sprekers en jullie als deelnemers wordt het een mooie dag.