Congres Basis GGZ 2020 – meld je nu aan

26-06-2020

Met of zonder Corona - de Basis GGZ is constant in beweging. Kijk jij mee naar de toekomst? Vernieuwingen, kansen, uitdagingen... we gaan er over in gesprek op 26 november 2020 – met elkaar en met sprekers als Vikram Patel, Tim Wind en staatssecretaris Paul Blokhuis. Online én op locatie.

Congres Basis GGZ header

Tijden, locaties en aanmelden?

Informatie over het programma, tijden, locaties, tarieven, accreditatie en aanmelden? Je vindt het op www.congresbasisggz.nl

Wat brengt de toekomst?

Maatschappelijke uitdagingen, innovaties als VR en chatbots, ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en slim leren… en wat wordt de positie van de Basis GGZ in het zorgstelsel? Hoor en bespreek op het congres wat de toekomst brengt voor jouw werk als behandelaar, beleidsmedewerker of kwaliteitsmanager in de Basis GGZ!

Zo komt staatssecretaris Paul Blokhuis zijn visie op de Basis GGZ met ons delen. En Vikram Patel, een Indiase psychiater en onderzoeker, laat zien wat we kunnen leren van ontwikkelingslanden. Meer over het programma lees je op de congreswebsite >

Lineup congres basis ggz

Online én op locatie

Jij kan luisteren, meepraten en meedoen. En daarin kan je kiezen: ga jij voor een volledig digitale beleving of met de toegevoegde waarde van de ontmoeting op locatie. Het aantal plekken op locatie is vanwege de huidige regels beperkt. Bij diverse verenigingen is accreditatie aangevraagd.

Aanmelden

Wil jij er dit jaar (weer) bij zijn? Online of op locatie? Meld je nu aan.