Bijeenkomst doorontwikkeling Keurmerk - digitaal

De kwalificatieperiode voor 2024 is niet afgerond, maar achter de schermen wordt druk nagedacht over het Keurmerk 2025. Stichting KiBG kijkt jaarlijks waar inhoudelijke vervolgstappen nodig zijn. Zijn er relevante ontwikkelingen in de zorg gaande? Zijn alle kwalificatiecriteria nog vooruitstrevend genoeg? Deze vragen beantwoorden we graag met jou.

  • Wanneer?

    20 maart 2024
  • Hoe laat?

    09:00 – 11:00 uur

De bijeenkomst op 20 maart is digitaal (ZOOM). Ben je liever fysiek aanwezig? Sluit dan aan op vrijdag 22 maart van 14uur tot 18uur (Locatie: Utrecht, Bar Beton). Beide bijeenkomsten hebben dezelfde inhoudelijke focus.

We willen dit keer in ieder geval de onderwerpen ‘monodisciplinaire GGZ’ en ‘kennis delen’ bespreken, aan de hand van vragen als: Wat is kortdurende zorg in de monodisciplinaire setting? In hoeverre sluit het Keurmerk hierop aan? En hoe kan er op inspirerende wijze in het Keurmerk worden ingezet op kennis delen? Meepraten? Graag!

Wat levert het je op?
Deze inspirerende bijeenkomst is dé kans om mee te praten over en invloed uit te oefenen op de inhoud van het Keurmerk, samen met andere GGZ-aanbieders. 

Aanmelden

Denk jij met ons mee over de doorontwikkeling van het Keurmerk?