Basis GGZ-café: Gooi het in de groep (4 september 2019)

23-07-2019

Meer mensen behandelen in de Basis GGZ? Wel eens aan groepen gedacht? In een sector die zoekt naar efficiëntie, zijn groepen een uitkomst. Maar hoe doe je dat? En welke groepsbehandelingen passen goed in de Basis GGZ? Op woensdag 4 september is het eerste Basis GGZ-café - thema: groepsbehandelingen.

Collega’s delen hun ervaringen, anderen hun uitdagingen. Er is tijd, plek, een (borrel)hapje en een drankje. Wil jij ook kennis uitwisselen, leren van anderen of anderen laten leren van jouw ervaringen? Je bent van harte welkom.

Alvast inspiratie opdoen? Lees in het artikel ‘Gooi het in de groep’ over enkele voorbeelden van groepsbehandelingen in de Basis GGZ.

De aanmelding is inmiddels gesloten.


Datum: woensdag 4 september 2019
Tijd: 16:30 – 18:30 uur
Locatie: Eau Lounge – Boompjes 750, Rotterdam
Kosten: geen

Aanmelden: gesloten

Heb jij ervaring met of ideeën over het behandelen van groepen die je wilt delen? Wij horen het graag: info@kibg.nl


Het Basis GGZ-café

Ideeën uitwisselen en samenwerken in de Basis GGZ? Daar is het Basis GGZ-café voor bedoeld. Iedereen die de mentale zorg een warm hart toedraagt is van harte welkom. Ontmoet collega’s aan de toog, wissel ideeën uit, of maak nieuwe plannen op een bierviltje. Het Basis GGZ-café vindt ongeveer eens per kwartaal plaats, op verschillende locaties in het land. Per keer staat er één thema centraal. In dit café ontmoet je gelijkgestemden en tegendraadse zorgaanbieders, cliënten en zorgverzekeraars.

Komt 4 september niet uit? De volgende Basis GGZ-cafés zijn op dinsdag 14 januari 2020 en op vrijdag 15 mei 2020. Blijf via www.kibg.nl op de hoogte of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Op 31 oktober is er ook volop gelegenheid voor ontmoeting tijdens het Congres Basis GGZ – Terug naar de Basis > www.congresbasisggz.nl