Aanmelding Keurmerk 2023 in september van start

Bestaande Keurmerkdragers hoeven nu nog geen actie te ondernemen.

GGZ-aanbieders die het Keurmerk in 2022 dragen ontvangen begin september een mail over het voortzetten van het Keurmerk, met daarbij de vastgestelde normen voor het Keurmerk 2023. De overeenkomst loopt door in 2023, het opnieuw doorlopen van een continueringsproces is dus niet nodig. We raden aan om de vastgestelde normen voor het Keurmerk 2023 door te nemen vóórdat de kwalificatieperiode begint.

Vooraanmelding voor nieuwe zorgaanbieders

Biedt jouw organisatie Kortdurende Generalistische behandelingen aan volwassenen én wil je het Keurmerk 2023 aanvragen?    
Meld je dan aan via de vooraanmelding. Zowel vrijgevestigde praktijken als instellingen kunnen het Keurmerk aanvragen. Zorgaanbieders ontvangen een bevestiging van de vooraanmelding per mail. Deze bevestiging kan desgevraagd gebruikt worden bij het digitale inkoopportaal van de zorgverzekeraar.

Let op: de bevestiging van de vooraanmelding is niet de digitale overeenkomst van het Keurmerk 2023. In september ontvang je een mail om de aanmelding af te ronden.

Vooraanmelding Keurmerk 2023

Vul het digitale formulier in voor de vooraanmelding van het Keurmerk 2023.

Voorbereiden op het keurmerkproces

Ben jij nog niet bekend met het keurmerkproces en wat je precies moet doen om je praktijk of instelling te kwalificeren? In het najaar organiseren we verschillende informatiebijeenkomsten ter voorbereiding op het kwalificatieproces. Blijf via onze website of nieuwsbrief op de hoogte van deze bijeenkomsten.