Aanmelding Keurmerk 2022 start 1 september

26-08-2021

Op 1 september kunnen aanbieders die het Keurmerk Basis GGZ nog niet dragen dit aanvragen via de website. Bestaande keurmerkdragers krijgen rond deze datum bericht om het keurmerk in 2022 voor te zetten.

Vanaf 1 september 2021 gaat het aanmeldproces voor het Keurmerk Basis GGZ 2022 van start.

Nieuwe keurmerkdragers

Heeft jouw praktijk of instelling in 2021 géén Keurmerk Basis GGZ en wil je in aanmerking komen voor het Keurmerk in 2022? Vanaf 1 september kan je jouw praktijk/instelling aanmelden. Ga direct naar het aanvraagformulier >

Bestaande keurmerkdragers

Draagt jouw praktijk of instelling het Keurmerk 2021? Dan ontvang je rond 1 september van ons een mail met instructies om het Keurmerk te continueren. Je hebt eerder al een digitale versie van het keurmerkcertificaat ontvangen dat je kan gebruiken in de contacten met de zorgverzekeraars.

Bereid je voor met de Keurmerkwijzer!

Alle informatie die nodig is om aan de normen van het Keurmerk Basis GGZ 2022 te voldoen is gebundeld in de Keurmerkwijzer. Hier vind je alle kwaliteitscriteria en de bijbehorende vragen die hierover in de zelfevaluatie worden gesteld. Daarnaast vind je per norm aanvullende informatie in de vorm van een handvatdocument, een voorbeeldwebsite, veel gestelde vragen en praktijkvoorbeelden ter inspiratie.

Aanmelden dialoogbijeenkomst Keurmerk 2022

Wil je samen met andere keurmerkdragers leren van de thema's van het Keurmerk 2022? Meld je aan voor de digitale bijeenkomsten.