Aanmelding Keurmerk 2022 start 1 september

18-06-2021

In september kunnen zorgaanbieders die het Keurmerk Basis GGZ 2021 dragen het Keurmerk 2022 voortzetten.

Zorgaanbieders van Generalistische Basis GGZ aan volwassenen die het Keurmerk in 2021 dragen ontvangen begin september een mail over het voortzetten van het Keurmerk. Je hoeft het Keurmerk dus niet zelf opnieuw aan te vragen voor het komende jaar. Dat moet je wél doen als je het Keurmerk 2021 wel had aangevraagd, maar je niet hebt gekwalificeerd.

Vooraanmelding voor nieuwe zorgaanbieders

Wil jij het Keurmerk voor het eerst aanvragen of ben je dit jaar niet gekwalificeerd en wil je het Keurmerk 2022 aanvragen? Meld je dan aan voor de vooraanmelding. Zowel vrijgevestigde praktijken als instellingen kunnen het Keurmerk aanvragen. Zorgaanbieders ontvangen een bevestiging van de vooraanmelding per mail. Deze bevestiging kan desgevraagd gebruikt worden bij het digitale inkoopportaal van de zorgverzekeraar.

Let op: de bevestiging van de vooraanmelding is niet de digitale overeenkomst van het Keurmerk 2022. Begin september ontvang je een mail om de aanmelding af te ronden.

Vooraanmelding Keurmerk 2022

Vul het digitale formulier in voor de vooraanmelding van het Keurmerk 2022.

Voorbereiden op het keurmerkproces

Ben jij nog niet bekend met het keurmerkproces en wat je precies moet doen om je praktijk of instelling te kwalificeren? In het najaar organiseren we verschillende informatiebijeenkomsten ter voorbereiding op het kwalificatieproces. Blijf via onze website of nieuwsbrief op de hoogte van deze bijeenkomsten.