Aanmelding congres geopend

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert Stichting KiBG voor de vijfde keer het KiBG Congres. Dit jaar staat het congres in het teken van passie en inspiratie voor de kortdurende generalistische GGZ.

Kom naar InnStyle in Maarssen en laat je verrassen door een vurig programma!

:)

Vlammende keynote sprekers, workshops vol vonken van inspiratie en een vurige talkshow - de voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste sprekers zijn bekend. Zo houdt Filosoof Lammert Kamphuis een interactief pleidooi voor het gebruikmaken van filosofische oefeningen en technieken in je zelfzorg, daagt Mark Crouzen je uit jouw grenzen te verleggen en beter te worden in je vak én kan je aanschuiven bij de BibberBar om zelf deze vorm van lotgenotencontact en de toegevoegde waarde hiervan voor jouw cliënten ervaren.

De voorlopige outline van het programma vind je op de website van het KiBG Congres 2023. Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers, workshops en sessies.

Early bird-tarief

Voor de snelle aanmelders geldt t/m 7 april 2023 een gereduceerd early bird-tarief! En werk je bij een GGZ-aanbieder met het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ van Stichting KiBG? Dan krijg je (extra) korting.

Website KiBG Congres 2023

Meer informatie en aanmelden?