Aanmelden en voortzetten Keurmerk Basis GGZ 2022

23-09-2021

Zorgaanbieders die het Keurmerk Basis GGZ 2021 dragen kunnen nu aangeven of zij het Keurmerk willen voortzetten in 2022. Zij hebben hier op 2 september een email over ontvangen. Ook zorgaanbieders die het keurmerk nog níet dragen, kunnen het Keurmerk 2022 aanvragen.

Zorgaanbieders die het Keurmerk Basis GGZ 2021 dragen hebben een mail ontvangen met instructies voor het continueren van het Keurmerk. Wil je of kun je hier nog niet over beslissen? Geen probleem – je hebt tot 31 oktober 2021 de tijd om aan te geven of je het Keurmerk in 2022 wilt voortzetten.

Zorgaanbieders die het keurmerk nog níet dragen en dit wel willen aanvragen, kunnen dat doen via onderstaan aanvraagformulier.

Aanmeldformulier Keurmerk Basis GGZ 2022>

Vanaf oktober: voorbereidende informatie voor de zelfevaluatie

Het is van belang om op tijd aan de slag te gaan met de normen en criteria. Het portaal voor de zelfevaluatie wordt 1 november geopend. Vanaf oktober informeren wij keurmerkdragers over de verschillende normen en criteria – hoe geef je hier invulling aan? We bieden in een reeks berichten informatie en inspiratie.

Klik hier om je te abonneren voor de nieuwsbrief.

Webinar zelfevaluatie 2022

Voor nieuwe zorgaanbieders of keurmerkdragers die voor het eerst aan de slag gaan met de zelfevaluatie is op 9 november een webinar. Tijdens het webinar bespreken we hoe de zelfevaluatie en het kwalificatieproces eruit zien.

Aanmelden webinar

Wil jij goed voorbereid aan de slag met de zelfevaluatie? Meld je nu aan!

Bereid je voor met de Keurmerkwijzer!

Alle informatie die nodig is om aan de normen van het Keurmerk Basis GGZ 2022 te voldoen is gebundeld in de Keurmerkwijzer. Hier vind je alle kwaliteitscriteria en de bijbehorende vragen die hierover in de zelfevaluatie worden gesteld. Daarnaast vind je per norm aanvullende informatie in de vorm van een handvatdocument, een voorbeeldwebsite, veel gestelde vragen en praktijkvoorbeelden ter inspiratie.