396 Aanvragen voor het Keurmerk Basis GGZ 2021

20-11-2020

Vul de zelfevaluatie op tijd in

Op 15 december 2020 wordt het portaal voor het voor de zelfevaluatie geopend. Zorgaanbieders die het Keurmerk 2021 hebben aangevraagd ontvangen die dag een instructiemail. Keurmerkdragers krijgen tot uiterlijk 31 januari 2020 de tijd om de zelfevaluatie in te vullen. Deze wordt beoordeeld door Stichting KiBG – iedereen ontvangt op 15 februari de uitslag.

Ben je nog niet gekwalificeerd? Je ontvangt een Keurmerkrapportage waarin staat wat je nog moet doen per norm. Je kunt de zelfevaluatie daarna één keer aanpassen tot uiterlijk 31 maart 2021.

Informatie & uitleg: de Keurmerkwijzer

Ter voorbereiding en ondersteuning is er de Keurmerkwijzer 2021. In de Keurmerkwijzer vind je per norm de vragen die in de zelfevaluatie worden gesteld, een gesproken uitleg en aanvullende informatie.

Keurmerkwijzer

Bekijk de keurmerkwijzer voor alle nodige informatie voor het kwalificatieproces.

Alvast aan de slag met het invuldocument

Wil je alvast aan de slag met de vragen van de zelfevaluatie? In de Keurmerkwijzer vindt je bij iedere norm onder ‘Criteria + vragen zelfevaluatie’ de vragen en een invuldocument. In dit document kan je alvast aan de slag met de vragen van de zelfevaluatie. Dit document kan niet naar ons worden opgestuurd. De antwoorden dienen uiteindelijk in het portaal van de zelfevaluatie ingevuld te worden.

Let op: draagt jouw praktijk of instelling het Keurmerk al in 2020? Dan hoef je niet over alle criteria vragen te beantwoorden – je vindt in de Keurmerkwijzer een apart invuldocument met alle vragen voor bestaande keurmerkdragers.


Webinar: zelfevaluatie Keurmerk Basis GGZ 2021

Hoe werkt de zelfevaluatie? Hoe ziet het kwalificatieproces eruit? Hierover geven we op 11 december uitleg in een webinar. Deze webinar is met name bedoeld voor partijen die het Keurmerk in 2021 voor het eerst gaan dragen.

Bekijk bijeenkomst